вторник, 16 августа 2016 г.

in fries we trust

T-shirt: etre cecile
skirt: Isabel Marant
sandals: Isabel Marant
bag: Alexander Wang
bracelets: Venessa Arizaga
iphone case: Stella McCartney

6 комментариев:

 1. In order to replica watches ensure good waterproof performance, the quartz breitling replica watch must replace the rolex replica waterproof parts at the replica watches uk same time.Usually the replica watches mechanical table allows the error is about 30 swiss replica watches seconds per day, quartz rolex replica table 15 seconds per month.

  ОтветитьУдалить
 2. Очень стильный повседневный образ!
  _________________________________
  Kisses from http://www.ivoryinspo.com/

  ОтветитьУдалить
 3. Хочется украсть браслеты и сумку))
  _________________________________
  Kisses from http://www.ivoryinspo.com/

  ОтветитьУдалить
 4. Deze weergaloze instrument is uitgerust met een zeer betrouwbare en ultra-precieze zelfopwindende chronograaf. Ter ere van ict sportieve kwaliteiten, wordt deze Breitling Bentley replica horloges nederland uitgerust met een dual slim Bedacht chronograaf-counter-systeem.

  De kroon is van roestvrij staal en dus zijn de replica horloges breitling twee hoogst opgepoetste drukknoppen aan beide kanten van het. De omvang van het horloge is 54mm x 47mm. Die zich kwalificeerde het als een groot horloge en Dat zijn mijn favorieten. Horloges die ik het gewicht kan voelen op mijn pols met een doos en dat is 16mm dik, deze replica Breitling Bentley is niet een slanke Ofwel kijken. Dit is hoe replica horloges omega voor mannen shoulds zijn.

  Het horloge is voorzien van een automatisch uurwerk Japans. Goal kon je-hebt waarschijnlijk al geraden uit de blik van dat de meeste replica horloges rolex. Het zou verkeerd om niet-have Dat zijn. Alles wat kinetische beweging is gehuisvest in een roestvrij staal terug met gravures die ervoor zorgen dat u trots om een ​​horloge als deze eigenaar voelen. Het is een beperkte en special edition horloge, zelfs al is het After All is een nep-Breitling Bentley.

  ОтветитьУдалить